Çorum İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (ÇOSİAD) ziyaret etti. Ziyarette Gülser’i, ÇOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, yaptığı konuşmada “Bölgemizi ve ilimizi tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmaya üretmeye teşvik ederek devlete katkı sağlamaya devam ediyorsunuz. Bu mutluluk verici ancak daha çok çalışmalıyız, çalışana daha çok iş var” dedi.

ÇOSİAD Başkanı Hayri Şamlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hepimiz, elbirliği içinde çalışıp emek harcayarak istihdamı artırmak için çabalıyor, ülke ekonomisine, bölgemize ve ilimize katkı sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Gülser, “İnsanlar heyecanlı ve hep bir şeyler yapmaya, yapılanın üstüne koymaya hevesliler, ancak tanıtım noktasında bir yetersizlik var. Çorum için, Çorum’u tanıtmak ve daha ileri götürmek için elbirliğiyle daima çalışacağız. Üstümüze düşen bir vazife olduğunda da bizim kapımız her zaman açık, bekleriz” ifadelerine yer verdi.

Toplantıda ayrıca trafik ve kavşak kontrol merkezleri sorunlarıyla ilgili görüş alıverişinde bulunuldu.