Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Kale Mahalle Başkanlığı’na Kadir Tiryaki, Akkent Mahalle Başkanlığına Abdüldesettar, Konaklı Köyü Temsilciliği’ne ise Süleyman Cıbır atandı.

Kale Mahalle Başkanlığı’na atanan Kadir Tiryaki atama görev belgesini Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, Çorum İl Koordinatörü Av. Rumi Bekiroğlu ve Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Levent Batman’ın elinden teslim aldı.

Atamalarda Gelecek Partisi Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Külcü, Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Siyasi işler Başkanı Mustafa Yiğiter, Teşkilat Başkanı Mustafa Akdağ da hazır bulundu.

Atamalar esnasında; Merkez İlçe Başkanı Levent Batman, parti teşkilatlanmaları, atamalar ve parti çalışmalarının mahalle ve köy teşkilatlanma çalışmalarında büyük bir ivme kat ettiklerini belirtti.

Tüm Çorumlu hemşehrilerine ulaşarak dertleriyle hemhal olacaklarını kaydeden Batman, teşkilat üyeleri ile parti misyonlarını ve vizyonlarını el ele gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde ilmek ilmek, nakış nakış, motif motif gönüllere dokuyacaklarını, Gelecek Partisi’nin gitmediği mahalle ve köy kalmayacağını, aziz milletin teveccühü ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek gönüllere gireceklerini kaydetti.

Batman, “Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Mahalle Başkanlığı’na ve köy temsilciliği görevlerine atanan kardeşlerimize bu ulvi görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.