AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a Tanıtım Medya Başkanı Hayri Özdemir, yönetim kurulu üyesi Bahattin Tosun eşlik etti.Ziyarette Covid-19 süreci, siyaset ve KÖYDES seçimleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Erhan Akar, “Öncelikle Covid-19 sürecinde partimiz olarak birçok ise imza attık. Halkımızın da süreçte uyguladığı sosyal mesafe ve maske kuralına riayet etmeleri, sosyal izolasyon ile ilimizde sağlık adına başarılı bir süreç yönetimi gerçekleşti. Biz Çorum ile ilgili bir iş yaptığımızda veya bir konuya müdahil olduğumuzda sadece siyaset olması amacıyla değil, gönülden bu şehir için ne yapabiliriz bunu düşünerek hareket ediyoruz. Çorum’a yararlı hangi proje varsa elimizden geleni dün yaptık bugünde yapıyoruz. Çorum için, Çorum siyaseti için biz buradayız”. Yeni iş yeriniz hayırlı olsun ilkeli ve etik anlayışa sahip  nice haberler yazmanızı diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Odabaş ise misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.