Yüzde yüz yerli üretim prensibiyle hareket eden Kale Kilit, millileştirme projesiyle hayata geçirdiği Elektronik Kabin Kilidi ile otel, spor salonu, alışveriş merkezi, fabrika ve okullarda bulunan soyunma odaları gibi alanlarda da kullanıcılarının özel eşyalarını koruma altına alıyor. Kilitlerde bulunan şifreleme özelliğiyse anahtar unutma endişesini ortadan kaldırıyor.

İş, okul, spor, alışveriş ve seyahatler derken günümüzün bir kısmı dışarıda geçiyor. Bu durum ev dışında da güvenlik tedbirleri alınmasını zorunlu kılıyor. Gelişen teknolojileri kilit sistemlerine başarıyla entegre eden Kale Kilit; yerli üretimle hayata geçirdiği Elektronik Kabin Kilidi ile otel, spor salonu, alışveriş merkezi, fabrika ve okullarda bulunan soyunma odaları gibi toplu kullanım alanlarında güvenliği üst düzeye çıkarıyor. Ahşap ve sac kabin dolaplarının tümünde rahatlıkla kullanılabilen Elektronik Kabin Kilidi, kullanıcılarının maddi ve manevi değere sahip tüm eşyalarını koruma altına alıyor.

Anahtar taşımaya gerek yok

Kale Kilit’in elektronik kabin kilitlerinde bulunan şifre özelliği, anahtar taşıma derdini ve unutma endişesini de ortadan kaldırıyor. Kilit üzerinde bulunan tuş takımı sayesinde kullanıcılar, geçici ya da sabit şifrelerini belirleyebiliyor. Yalnızca kullanıcının belirlediği şifreyle açılabilen elektronik kabin kilitleri zorlamalara ve darbelere karşı üst düzey dayanıklılık gösteriyor.