Bağcılar Caddesi No:3/e adresinde hizmet veren Bağcılar Çay Ocağı el değiştirdi.Ömer ve Ali Şahinbaş kardeşler tarafından devralınan Bağcılar Çay Ocağı yenilenen yüzüyle ev ortamını aratmıyor.Covid 19 nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde bir çay eşliğinde dostlarla muhabbeti arar olduk.Yasakların gevsetildigi Çorum'da evlerinde bunalan vatandaşlar, dostlarıyla buluşmak ve sohbet etmek amacıyla çay ocaklarını tercih ediyor.

Bağcılar Çay Ocağı'nı da tercih eden vatandaşlar, demli çayın keyfine varırken, dostlarla birlikte ruhlarını da demliyor.Dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek, sıcak bir ev ortamı huzurunda çay eşliğinde eşsiz muhabbetlerin adresi olmak için yola çıktıklarını belirten işletme sahibi Ömer Şahinbaş, 'Amacımız, huzurlu ve hijyenik bir ortamda, gençlerimiz, ihtiyarlarımız, gönlü muhabbet arayan insanlarımızı bir araya getirmek." dedi.

Covid 19 nedeniyle tedbirlerini de aldıklarını kaydeden Şahinbaş, "İnşallah hayırlısı ileyeni bir döneme başladık. Covid 19 nedeni ile bütün tedbirlerimizi almış durumdayız. Yenilenen çay ocagimiza, bir demli çay eşliğinde, sıcak bir muhabbet arayan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Valiliğimizin aldığı kararlar doğrultusunda, sosyal mesafeyi koruyoruz, hijyen kurallarına riayet ediyoruz. Vatandaşlarımızın da anlayışlı olmasını, hepimizin sağlığı için kurallara uymasını bekliyoruz.“ şeklinde konuştu.