Güney Kore’nin Gimhae kentinden gelen heyet Çorumluları kucakladı. Meclis Başkanı Meclis Başkanı Kim Hyong-su’nun içten ve samimi tavırları vatandaşların yüzünü güldürdü. Samimi ve içten tavırlar karşısında bazı vatandaşlar hem sevindi hem de şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Güney Kore’nin Gimhae kentinden bir heyet, Çorum ile imzalanan Kardeş Belediye Protokolü gereğince Çorum’u ziyaret etti.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın refakatinde Çorum’u gezen heyetin ilk durağı Muharip Harp Gaziler Derneği oldu. Gazilerle bir araya gelip sohbet eden heyet, tarihi Ulu Camii hakkında Başkan Aşgın’dan bilgi aldı.

Dünyanın en dar sokağını da ziyaret eden heyet Gazi Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla muhabbet eden Meclis Başkanı Kim Hyong-su'nun içten ve samimi tavırları vatandaşların yüzünü güldürdü.

Başkan Aşgın, “Gimhae Şehrinden gelen kardeşlerimizle Gazi Caddesi’nde birlikte yürüyerek hemşehrilerimizle sohbet ettik, Belediye hizmet binamızı gezdik. Hemşehrilerimizin hem bize hem de misafirlerimize sıcak yaklaşımları için teşekkür ediyorum” dedi.