Çok sayıda aracını Adalet Sarayı, Vergi Dairesi ve Gazi Caddesi’ndeki kaldırım kenarlarına çekerek araçların üzerine “Geç gelen adalet, adalet değildir. Bu nedenle araçlarımız acilen satılıktır” yazan iş adamı Serdar Görücü, 8 aydır sürdürdüğü hukuk mücadelesinden bir arpa boyu yol alamadığından dert yandı.

Şirketi adına düzenlenen 6.4 milyon liralık sahte senet yüzünden çalmadığı kapı bırakmayan iş adamı, sesini duyurabilmek için böyle bir eyleme imza atmak zorunda kaldığını ifade ederken, senet karşılığında verdiği çekleri ödemek için de araçlarını acil satılığa çıkardığını dile getirdi.

Olmayan bir borca karşılılık 3 milyon lira ödediklerini ve hala da ödemeye devam ettiklerini anlatan iş adamı Serdar Görücü, “Bugüne kadar gitmediğimiz, çalmadığımız kapı kalmadı. Siyasilerden ve STK temsilcilerinden sağ olsunlar hiçbir destek görmedik. Bizim isyanımız da en çok bunadır.

Bizler Çorum’un öz evlatlarıyız. 40 yıldır ticaretle uğraşıyor, şehrimize katma değer ve istihdam sağlıyoruz. Bize bugün sahip çıkmayanlar yarın kendi başlarına buna benzer bir olay geldiğinde ne yapacaklar çok merak ediyorum” dedi.

Kendilerine sahip çıkmayan siyasilerden dolayı artık memleketine yatırım yapmaktan soğuduğunu ifade eden Görücü, sahte senetle ilgili hukuk mücadelesine devam ettiklerinin altını çizerek, “Sadece adaletin hızlandırılmasını istiyoruz. Geç gelen adalet, adalet değildir. Biz yandık başkaları yanmasın” diye konuştu.