Diyanet İşleri Başkanlığımızın her yıl din görevlileri arasında farklı kategorilerde düzenlediği yarışmalardan birisi olan ‘Hafızlık Yarışması’nın bölge finali, bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında internet üzerinden çevrimiçi gerçekleştirildi.

2. Bölge Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışmasına Samsun, Giresun, Ordu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat, Trabzon ve Rize şehirlerinden katılan il birincileri, bölge yarışmasında illerini en güzel şekilde temsil etmek için yarıştılar.

Çorum İl Müftülüğü toplantı salonundan canlı bağlantıyla ilimizi temsilen yarışmaya katılan Hıdırlık Kur’an Kursu Öğreticimiz Ubeydullah Bozduman, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Başkanlığı sınav komisyonunun değerlendirmeleri sonucu bölge birincisi oldu.

Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, Türkiye finaline katılmaya hak kazanan Bozduman’ı tebrik ederken 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek 17. Erkek Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Final Yarışmasında kendisine başarılar diledi.