Yeniyol Mahallesi 8. Gazi Sokak’ta modern bir işyerinde hizmetini sürdüren Bahattin Tosun’un sahibi olduğu Tosunoğlu Kasabı, web üzerinden de sipariş almaya başladı. Bunun için www.tosunoglukasap.com’a girerek istediğiniz ürünü seçerek sipariş oluşturmanız yeterli.

“Evde kalın, etsiz kalmayın” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Bahattin Tosun, içinde bulunduğumuz pandemi şartlarından dolayı müşterilerine bu hizmeti sunduklarını belirterek, “1930 yılından bu yana çekirdekten yetişmiş kasap olarak etin en iyisi ile fark yaratıyoruz. Bu sebeple online kasap olarak, tosunoglukasap.com ile de sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Emin adımlarla ilerlerken, sektöre yön vermekten ve örnek alınmaktan şimdiden mutluluk duyuyoruz. En güncel teknolojiyi kullanarak online kasap web sitesini kurduk ve devamlı en iyiyi sunmak adına geliştirmeye de devam ediyoruz. Mutluyuz, gururluyuz. Görüyoruz ki doğru yapmışız” dedi.

Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman daha ilerisini hedeflediklerini kaydeden Tosun, “Biz müşterilerimizle birlikte adeta bir aile olduk. Aileme nasıl taze ve kaliteli et yedirme ihtiyacı duyuyorsam kendi müşterilerime de aynı özeni ve titizliği gösteriyorum.

Web sitemizi ziyaret ederek istediğiniz ürünü seçin evinize getirelim. Ayrıca ev ve işyerlerine paket servislerimiz için (0.364) 213 49 35 nolu WhatsApp hattından, Facebook ve Instagram hesaplarımızdan da bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz” diye konuştu.