Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım ile birlikte Tarım Orman Bakanlığı üst düzey bürokratları ile çeşitli konularda görüşmek üzere Ankara'ya gittiler.

Çorum ekibi Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş’u ziyaret etti

Çorum’da hayvancılıkla ilgili çalışmaları hakkında bilgi verildi. Genel Müdür Erdurmuş “Çorum'da Ari işletmeler ile ilgili son 2 yılda yapılan çalışmalar ve artıştan memnuniyetini bildirerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Böyle bir çalışmanın birbirine inanan güçlü bir ekiple gerçekleştirilebileceğini bu ekip ruhunu korudukları müddetçe Çorum'da çalışmaların olumlu bir şekilde devam edeceğine inancım tamdır” açıklamalarında bulundu.

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, “Sayın Genel Müdürümüzün yakın ilgisine çok teşekkür ediyorum, Gece gündüz demeden telefonla ne zaman istesek taleplerimizi iletebiliyoruz ve anında sonuç alıyoruz. Çorum'a özel olarak sağladığı katkı için özellikle teşekkür ediyorum. Bu durumun süt üretimi yapan çiftçimize güç kazandırdı” ifadelerine yer verdi.

Heyet Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Salih Çelik ve Kanatlar ve Küçük Evcil Hayvanlar Daire Başkanı Erol Bulut’u ziyaret ederek desteklerinden ve Çorum’a sundukları katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.