AK Parti Çorum Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu’ya AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Arslan ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Aykaç da eşlik etti.

Ziyarette Çorum gündemine ilişkin konularda fikir alışverişi yapıldı. Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’un en önemli önceliğinin demiryolu ve havaalanı olduğunu vurguladı.

Kavuncu, “Çorum halkının hayalleri bizimde hayalimiz. Amacımız Çorum’un hak ettiği hizmetlere bir an önce kavuşmasıdır. Çorum sanayi, turizm aynı zamanda bir tarım şehridir. Bunlardaki gelişme, kalkınma ve modernite halkın gelişimine katkı sağlayacaktır. Bununla birlikte halkın gündeminde olan hızlı tren, yük treni, havaalanıdır. Bu projeleri gerçekleştirmek için Çorumdaki tüm paydaşlarımızla çalışmalara devam ediyoruz. Hızlı tren, yük treni sadece Çorum’un değil, bu bölgenin ve tüm Türkiye’nin meselesidir. Yüz tane problemimiz varsa önceliğimiz önemli olanı yapmaktır. Amacımız bu hizmetleri Çorum’a getirmektir. Güçlü Çorum güçlü bölge, güçlü bölge güçlü Türkiye demektir” dedi.

Kavuncu ayrıca turizm açısından önemli faaliyetler gerçekleşeceğini ve önümüzdeki yıl İskilip- Tosya Yolunda çalışmalara başlanacağını kaydetti.

Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Erol Kavuncu’yu Çorum’un DOKAP’a alınmasında gösterdiği gayretlerden dolayı tebrik etti. Odabaş, “Çorum’un DOKAP’a alınması Çorum için önemli bir gelişmedir. Bunu sağlamak için gösterdiğiniz gayretlerden dolayı teşekkür ederiz. Çorum’un gelişmesi için gösterdiğiniz tüm çabalar gözle görülür derecede ve biz de takdir ediyoruz” ifadelerine yer verdi.