Bahçelievler Mahallesi Şenyurt Caddesi No 39/A adresinde dualarla açılan İkra Kozmetik, Çorum’da kuaförler ve kişisel bakımına özen gösterenlerin uğrak yeri haline gelecek.

Kaliteyi müşterilerine avantajlı fiyatlarla sunan İkra Kozmetik, Çorum halkının güzellik rutinini değiştirecek.

POWERTEC ürünlerinin yetkili bayiliğini alan İkra Kozmetik Sahibi, Barış Taşağıl, “Ürünlerimizin cildinize uygun olmasını sağlamak için dünya çapında firmalarla çalışıyoruz. Kuaför ve berberlere malzeme temini yapıyoruz. Renkli kozmetik, kişisel bakım ürünlerini uygun fiyata halka sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimiz damat seti ve gelinler için mevcut olan makyaj setlerini de biz den temin edebilirler” dedi.

Türkiye’nin her yerine kargo gönderimi

Barış Taşağıl,“İkra Kozmetik olarak Türkiye’nin her yerine kargo gönderimimiz var. Toptan fiyatına perakende satış işlemi gerçekleştiriyoruz. Çorum halkının güzelliğine güzellik katmak için buradayız.Müşterilerimiz bize ikrakozmetik Instagram adresinden ve www.ikrakozmetik.com adresinden ulaşabilirler” ifadelerine yer verdi.

Açılışa, Çorum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, kozmetik firmalarının bölge müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çorum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse ise, açılışı yapılan İkra Kozmetiğe bol kazançlar diledi.