Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak ile Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyesi Sıdtık Veldet ve Kadir Demir’den oluşan bir heyet ile Ak Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’de makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Çorum Çölyak Derneği’nin çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.Konu hakkında açıklama yapan Başkan Fatma Müjgan Demir; ” Ak Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ile çok faydalı ve samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Demir, “Öncelikle kendilerinin bize yol göstermesiyle hazırladığımız ve büyük desteği sayesinde İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan ”Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket” projemizin değerlendirmesini yaptık. Türkiyede örnek olan ve birçok ilki barındıran bu projeyi ilimize kazandırdığı için tüm üyelerimizin ve Yönetim Kurulumuzun teşekkürlerini ilettik. Bu projenin devamı olarak hazırlayacağımız ve eğitim alamayan diğer üyelerimize de fırsat sağlayacak yeni bir proje için de desteklerini istedik. Umarım yeni projemizle Glutensiz Mutfak konusunda büyük gelişmelere sahip oluruz. Bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve destekleri için Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’a sonsuz minnet duygularımızı belirtir, bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız” dedi.