Ziyarete AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Şahinbaş ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdoğan katıldı.

Yapılan görüşmede Çorum siyasetine ve ülke gündemine ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorumluları maske mesafe ve hijyen kuralları hakkında uyardı. Ceylan, “Yaşadığımız süreç ciddi bir süreç lütfen herkes bu süreçte kurallara riayet etsin. Herkes görevini layıkıyla yaparsa bu süreçten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum. Bununla birlikte bu süreçte tarımın önemini vatandaşlarımız bir kez daha hatırlamıştır. Biz göreve geldiğimiz günden beri şunu söylüyoruz. Çorum’u tarımda bir numara yapacağız. Bunun için tarıma desteğimiz devam ediyor. Sağlık açısından da çalışmalarımız sürüyor. Bir sonraki hedefimiz eski devlet hastanemizi gelecek yıl devreye almak. Çünkü salgının ne zaman biteceği, nasıl seyirde olacağını bilmiyoruz. Biz Çorum’a yatırım getirirken bir sonraki hamleyi hesap etmek zorundayız. Çünkü biz Çorum’un evladıyız. Çorum’a getirilecek her bir yatırım bizim bu memlekete olan borcumuzdur. Vatandaşımızın refah içerisinde olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Hacı Odabaş ise AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.