Alaca Ülkü Ocakları yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarete, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Başkanı Orhan Tosik, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Çakırbeyli, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Kalender, MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Selim Güloğlu katıldı.

Görüşmede düşüncelerini dile getiren Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, “Yıllardır başarılı bir teşkilatçılık sergileyen Alaca Ülkü Ocakları Başkanımız İsa Duru ve yönetimi özverili çalışmalarıyla tadilatını tamamladıkları Alaca Ülkü Ocakları binamızı ülküdaşlarımızın istifadesine sundular. Fikirlerimizin temsil edildiği kutlu dergahımızın fiziki olarak davamıza yakışır bir hale getirilmesinde emeği geçen bütün ülküdaşlarımı ocak başkanımız İsa Duru'nun şahsında tekrar tekrar tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.Bu ocakta vatana millete vatana millete hayırlı evlatlar yetişecek 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene'” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaca Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru ise, “Ülküdaşlarımızla hep birlikte el ele vererek ocağımızı yeniledik. Çalışmalarımız kesintisiz artarak devam edecek. Şu an ve bizden sonra da bu vatana yararı dokunacak, hayırlı işler yapacak, Türk İslam ülküsünü hep bir adım öne taşıyacak vatan evlatları bu ocakta pişecek, büyüyecek. Bu duygu ve düşüncelerle biz bu yola çıkarken bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç biliriz” dedi.