Bölgenin tek ısıtma ve soğutma sistemli kır konseptli salonu olan, Kolezyum da şık kır düğünü konsepti ve standartlara uygun açılabilir tavan sistemi ile ferah bir atmosfer sunuyor.

Kolezyum salonun muhteşem konsepti gözlerinizi kamaştıracak, baştan aşağı yenilenen salonlar da bu süreçte standartlara uygun bir şekilde organizasyonlarını Tüm salonlarımız da bakanlık onaylı havalandırma sistemlerini bulunmaktadır.

BÖLGENİN EN BÜYÜK KIR DÜĞÜN KONSEPTİ

Atlı orman çiftliği yanındaki Altınkaya Garden da yemyeşil çimlerin ve masmavi bir gökyüzünün keyfini çıkarabileceğiniz tamamen açık alanı İle yeni sezonda oldukça iddalı.

Altınkaya Garden, tamamen doğal alanı düğün, nişan ve özellikle de nikâhlarınızı gerçekleştirebileceğiniz harika bir ortamı evlenecek çiftlerimiz için cazibe merkezi konumunda yer alıyor. Altınkaya Garden alanında Çorum da ilk ve tek tamamıyla kır konseptiyle özel olarak dizayn edilen bir kır bahçesidir.

Misafirlerine %100 açık alan sunan kır düğün alanı pandemi sürecinde davet verecek çiftlerin ilk tercihi konumunda yer alıyor. Hemen yanı başında bulunan At çiftliği ile kır düğünü konseptinize yeni bir soluk getirecek.

4 SALONUMUZLA HİZMETİNİZDEYİZ

Üst düzey kurumsal toplantı ve davetlerde, bir çok organizasyon alanında profesyonel kadrosu ve ekipmanları ile hizmet veren Altınkaya Arena sosyal mesafe ve hijyen konusunda da bir adım önde.

Altınkaya Arena, 1500 m2 Kolezyum, 1000 m2 Kişilik Odeon, 400 m2 Henna, 1100 m2 Kişilik Altınkaya Garden salonları ile Çorum’un organizasyon merkezi olarak Düğün, Kongre ve Organizasyon içerikleriyle, Çocuk Oyun Alanları, Bebek Bakım Odaları, Mescitlerimiz, Fotoğraf Çekim Platomuz sizlere profesyonel ve kaliteli hizmet sunuyor.