Çorum Vali Yardımcısı Orhan Şefik Güldibi, hayatın her alanına hareketin yayılması gerektiğini belirterek, akan suyun pırıl pırıl, duran suyun ise kötü koktuğunu söyledi.
23 Nisan Ortaokulu’nda ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında öğrencilerin fiziksel aktivite düzeyinin arttırılması için gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreninde konuşan Güldibi, “Yıllarca sağlık alanında hastalanın tedavi edelim dedik artık hasta olmamak için önlemlerin alınmasından yanayız. Artık önce hareket diyoruz. Bisiklet yolları olmazsa bu bisikletler dar alanlara hapsolacaktır” dedi.
Vali Yardımcısı Orhan Şefik Güldibi, konuşmasında şunları söyledi:
“Kainatta her şey hareket halindedir. Hareket bittiğinde kıyametin kopacağı söylenmektedir. İnsan da hareketsiz olursa gücünü kaybedecektir. Hayatın her alanına hareketi yaymalıyız. Akan su pırıl pırıl olur duran su ise kötü kokar. Hayatımızın her alanına hareketi hakim kılmalıyız.
Gençlerimiz hareket düsturunu hakim kılmalı. Yıllarca sağlık alanında hastalanın tedavi edelim dedik artık hasta olmamak için önlemlerin alınmasından yanayız. Artık önce hareket diyoruz. Bisiklet yolları olmazsa bu bisikletler dar alanlara hapsolacaktır.”