TÜGVA’nın yaptığı gençlik çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu çalışmaların gençler ve memleket için çok önemli olduğunu söyledi. TÜGVA’lı gençlerle sohbet eden Başkan Aşgın, “Asım’ın neslinin yetiştiği yerlerdir buralar. Siz burada milli ve manevi şuurla ülke için daha fazla ne yapabilirim düşüncesiyle dertleniyorsunuz. TÜGVA’lı olmak; kim ne diyor diye bakmadan kendinize hedefler koymak ve o hedeflere emin adımlarla yürümektir. Bir Selçuk Bayraktar örneği var sizin önünüzde. İdealist bir Türk genci çıkıyor ve yaptığı işlerle dünya tarihine yön veriyor. Bugün İHA, SİHA ve TİHA’larla gönül coğrafyamız zalimlerin zulmüne karşı mazlumun zaferiyle şekilleniyor. Bundan asırlar sonrasında tarih okunurken Selçuk Bayraktar ve Türkiye konuşulacak. Sizler de birer Selçuk Bayraktar olabilirsiniz. Bizim dünyada söz sahibi bir liderimiz var. Hepiniz geleceğin bir Recep Tayyip Erdoğan’ı olabilirsiniz. Yeter ki hedefler koyun, inanın ve hedeflerinize yürürken kendinizden emin, gayretli ve azimli olun” dedi.

Yıpratma oyununu bu sefer TÜGVA’ya karşı oynuyorlar

Son günlerde TÜGVA’ya karşı şer odaklı zihniyete sahip bir kesimin yıpratma politikası uygulayarak saldırılarda bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aşgın, bu oyunların Cumhuriyet tarihi boyunca aynı zihniyetin ürünü olarak milli ve manevi değerleri benimseyen STK’lara ve kuruluşlara karşı sürekli tekrar ettiğini söyledi. TÜGVA’lı gençlere bu saldırılar karşısında birlik, beraberlik içerisinde ideallerine azimle sarılmaları gerektiğini öğütleyen Başkan Aşgın, “Asla yılmayacağız, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu 2023, 2051. 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu yürüyüşün 2051 ve 2071 hedeflerine ulaşması için bayrağı sizler devralacak ve bu yolda tarihinizden aldığınız güçle hedeflere ulaşacaksınız” dedi ve buna yürekten inandığını sözlerine ekledi.

Kayabaşı’dan Başkan Aşgın’a teşekkür

TÜGVA’ya desteklerini esirgemeyen Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür eden TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, “Bugün bizlere karşı şer odakları cephe almışken, çeşitli saldırılarda bulunurken Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın desteğini yanımızda görmek bize güç verdi. Ayriyeten kendisi belediye başkanı olmasının yanı sıra iyi bir akademisyen ve iyi bir hatip. Bizlerle bir araya gelerek yapmış olduğu sohbet ve vermiş olduğu tavsiyeleri biz TÜGVA’lı gençler olarak çok önemli buluyoruz” dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.