ATİK Çorum Ticaret ve İş birliği Konseyi, iş dünyasını plaket törenine katılmaya davet etti.

ATİK Çorum Ticaret ve İş birliği Konseyi tarafından yapılan açıklamada, “ ATİK sizleri 53 ülke, 147 başkanlıkla iş forumları ile bir milyar Euro üzerinde ticaret hacmi ile sizlerle İran’ın Başkenti Tahran’da buluşmaya davet ediyor.

Çorum ATİK Bölge Başkanlığı Tahran Ticaret İşbirliği Konseyi ve iş formu plaket törenine Çorum iş dünyasını katılmaya davet ediyor.ATİK Ticaret İşbirliği Konseyi, Tahran ATİK Uluslararası İş Formu ve Plaket Töreni 17 - 20 Aralık 2019 tarihinde yüksek protokol katılımları ve ziyaretleri ile gerçekleşecek.

Körfez ülkeleri ve Orta Asya Merkezi pazarlara açılım teması ile gerçekleştirecek“Tahran ATİK Uluslararası İş Forumu” ve plaket töreninin ülkelerin ikili Ticaret ve Ekonomik İlişkileri geliştirme stratejilerine katkısı olacak.Sizi farklı ülkelerin pazarlarına açılmak ve varlığınızı potansiyel müşterilerinize tanıtmak için Tahran ATİK Uluslararası İş Formu ve Plaket Töreni’nde yerinizi almaya davet ediyoruz.

Inovasyon ve Know How Dış Ticaret ilkesi ile her iki ülke arasındaki yatırım fırsatlarını işbirliği imkanlarının değerlendirileceği ikili iş görüşmelerine katılıp etkinliğimize katılım rezervasyonunuzu Çorum ATİK merkez ofisimize şahsen yapmanızı önemle rica ederiz. Son katılım başvuru tarihi: 05 Aralık 2019 ” ifadesine yer verildi.