Anadolu Eğitim Sendikası Çorum İl Başkanlığı görevini üstlenen Mesut Çetinoğlu "Devraldığım bayrağı en güzel şekilde taşıyacağım. Çorum'da eğitim adına faydalı olmak, sorunları dile getirmek ve çözüm önerisinde bulunmak için arkadaşlarımla beraber elimizden geldiğince gayret edeceğiz. " dedi.

Eğitimin uzun bir süreç olduğunu belirten AES İl Başkanı Mesut Çetinoğlu, eğitimin, her kademedeki arkadaşımızla dayanışma içinde gelişebileceğini belirterek şu görüşlere yer verdi: " Eğitim bir bütün olarak düşünülmesi gereken uygulamalardan ibarettir. Milli Eğitim Bakanlığı da ülkemizin en kalabalık kadrolarının yer aldığı bir yapılanmadır. Dolayısıyla böyle önemli ve büyük bir yapının değişken ve farklı sorunları olmaktadır. Anadolu Eğitim Sendikası olarak bu sorunlara tarafsız, bağımsız bir bakış açısı ile bakarak tespitler yapıp, çözüm önerileri getirmek bizim sorumluluğumuzdur. Anadolu Eğitim Sendikası Çorum'da ve Türkiye'de bu anlayışla faaliyetlerde bulunmuş, bundan sonra da bulunmaya devam edecektir. Bizler de sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmaya devam edeceğiz."

Görevi devreden Yüksel Say ise, “Eğitim adına yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda yine ekip olarak hep beraber edeceğiz. AES kişilerin değil ilkelerin sendikasıdır. Türkiye’deki bağımız sendikacılığın adresi Anadolu Eğitim sendikasıdır. Mesut Çetinoğlu başkanımızla beraber eğitim adına yine üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar çalışmalarımız da bize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İl Sekreteri Kenan Taşkın, İl Mali İşler Sekreteri Erdal Baloğlu, İl Teşkilat Sekreteri Gazi gevşek, İl Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ömer Faruk Alkan, İl Basın Sekreteri Harun Kıvanç, İl Hukuk Sekreteri Yüksel Say