Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakmış bulunmaktayız. Arkadaşlarımızla birlikte kısıtlı imkânlar ile güzel projelere imza atmaya çalıştık. Belediyecilikte örnek alınacak sosyal projeleri hayata geçirdik. Belediyeyi özelleştirme sarmalından kurtararak, çöp özelleştirmesini iptal ettik. Bu sayede belediyemiz her ay 255 bin tl kar sağladı. Üretim esaslı belediyeciliği ana gündemimiz haline getirdik. Yıllar yılı özelleştirmeden dolayı atıl vaziyete gelmiş, ruhsatı iptal edilmiş ve hijyen şartlarından uzak halde kapısına kilit vurulan belediye mezbahasını modern sistemlerle donatarak, bütün bakım ve onarımlarını gerçekleştirip, belediyemiz bünyesinde, ruhsatlandırılmış olarak, veteriner hekim kontrolünde çalışır hale getirdik.

Değerli hemşerilerim; gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde siyasi görüş ayrımı yapmaksızın, hemşerilerimizin memnuniyetini esas alarak hareket ettik. Aşevi ile helal sofralarda sıcak çorba olduk. Pazar servis aracımızla evlerinize taşıdık. Yeni doğan her yavrumuza hoş geldin bebek dedik. Beslenme odakları ile Allah’ın dilsiz yarattığı sokak hayvanlarımızı besledik. Yaşlı ve bakıma muhtaçlarımızın hizmet eli olduk. Yaşlılarımızın dualarına nail olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

Değerli hemşerilerim, İskilip’te yıllardır özlemi duyulan, her dönem vaat edilen fakat yapılmayan düğün salonunu kısa sürede belediyemizin öz kaynakları ile meydana getirerek sizlerin hizmetine sunduk. Muhteşem görüntüsü, kaliteli hizmeti ile Atatürk Orman Çiftliği Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu gurur kaynağımız haline geldi.

Kıymetli hemşerilerim, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid 19 salgını ilçemizde de görüldü. İskilip Belediyesi olarak, salgınla mücadele ettik. Salgın nedeni ile camiler, kamu kuruluşları, iş yerleri olmak üzere, 575 adet apartmanın dezenfekte edilmesini sağladık. Yüz bin adet maskenin hemşerilerimize ücretsiz dağıtımını gerçekleştirdik. Salgın sürecinde ilçe giriş çıkış noktalarını kontrol ederek, belediyemiz zabıtaları aracılığı ile vatandaşlarımızın ateş ölçümünü sağladık. Pazar alanlarına gelen giden vatandaşlarımıza personellerimiz tarafından el dezenfektanı tutularak HES kontrolü gerçekleştirildi.

Saygıdeğer hemşerilerim, görev süremizin başlaması ile birlikte kendimize üretim esaslı belediyeciliği şiar edindik. Belediyemizin neleri kendisi üretebileceğine kafa yorduk. Asfalt üretim tesisini kurmaya karar verdik ve asfalt üretim şantiyesini belediyemize kazandırdık.

Kıymetli hemşerilerim, İskilip Belediyesi bünyesinde oluşturduğumuz proje ofisimiz ile birçok projeyi ulusal ajanslara sunduk. Projesi belediyemiz tarafından oluşturulan turşu fabrikası işletmesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kabul görerek onaylandı. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.

Değerli hemşerilerim, Seçim döneminde işçi kardeşlerimize sözümüz olan, kış şartlarında sıcak ortamda kalmalarını sağlayacak işçi durağının ilkini maden kazasında yaşamını kaybeden Veli Karaduman’ın ismini vererek Kütüphane önüne yaptık. Aynı şekilde köylerden minibüsle gelen kadınlarında kardan kıştan etkilenmemesi için, Hayme Ana Kadın dinlenme evini Ulu Camii yanına mimariyi bozmayacak şekilde inşa ettik.

Saygıdeğer vatandaşlarım, ilçemizin adını yurt içinde duyurmanın yanı sıra yurt dışında duyurmaya çalıştık. Bu bağlamda Kazakistan Ankara Büyükelçisi Sayın Abzal Saparbekuly ile temas kurarak kendisini ilçemize davet ettik. Ünlü Kazak Şair Abay Kunanbayoğlu’nun odasının ve parkının açılışını gerçekleştirdik. Sayın Büyükelçiyi ilçemizdeki iş insanları ile bir araya getirerek ilçe ekonomisine katkı sağlayacak, yatırımlar ile ilgili ziyaretlerde bulunduk. Kazakistan’ın ulusal televizyon kanallarında İskilip ile ilgili haberlerin yayınlanmasına vesile olduk.

Kıymetli hemşerilerim, sporun içerisinden gelmemiz nedeni ile spor ve sporcuya ayrı önem verdik. Bu bağlamda asırlık İskilipspor kulübümüzü belediyemizin sponsorluğunda Belediye İskilipspor kulübü olarak ismini değiştirdik. İlçemizdeki güreş takımımızı da Belediye İskilipspor bünyesine alarak kulübümüzde futbol ve güreş takımı olarak iki spor dalının faaliyetlerini sürdürmesini sağladık. Gençlerimize sahip çıktık. Belediye İskilipspor bünyesinde ücretsiz olarak POMEM kursunu açtık. POMEM kursuna ilçemizden büyük katılımların olması yanı sıra çevre ilçelerden de katılımlar oldu.

Değerli hemşerilerim, 2020 yılında personellerimizi de unutmadık. İskilip’te bir ilki gerçekleştirerek, tüm personelimize bankalarla yaptığımız görüşmeler neticesinde 2260 Türk lirası maaş promosyonunun dağıtımını gerçekleştirdik. Belediye personellerimizin maaşlarına yüzde yirmi oranında yani 581 lira zam yaparak asgari ücretin üzerinde maaş almalarını sağladık.

Saygıdeğer halkımız, TOKİ’nin ilçemize konut inşa etmesi için, milletvekillerimiz ile de yoğun istişarelerde bulunduk. TOKİ’ye uygun arsaları araştırarak, yer temini için beş bölgeyi Toplu Konut İdaresine bildirdik. Ankara ile TOKİ için yoğun temaslar kurarak sürecin hızlanmasını sağladık.

Saygıdeğer halkımız, 2020 yılı maalesef salgın ve felaketlerle dünyamız ve ülkemizi yordu. Yeni yılda yaşadığımız tüm zorluklardan uzak kalarak, insanlığa huzur gelmesini yüze Allah’tan niyaz ederim.

Değerli hemşerilerim; 2021 yılınızı en kalbi duygularımla kutlar, ilçemize, ülkemize ve Türk islam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim. Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu ve sağlıklı nice yıllar geçirmeniz dileğimle. Selam ve muhabbetlerimle” şeklinde paylaşımda bulundu.