Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, bugün sabah kahvaltısı sırasında tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
EMİTT Fuarı’na katılmak üzere İstanbul’a giden başkanımız Zeki Gül, seyahat öncesi tesislere gelerek teknik heyeti ve futbolcuları Tavşanlı maçında alınan galibiyetten dolayı tebrik etti. Tavşanlı maçını yerinde izleiğini ve ortaya konan futboldan dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden Gül, “Tavşanlı maçını yerinde izledim. Ortaya konan hırslı ve mücadeleci futboldan dolayı çok memnunuz. Bu futbolun hafta sonu oynanacak olan Dardanel maçında da tekrar etmesini ve bu maçı da 3 puanla geçmenizi bekliyoruz. Bunu da başaracak güce sahip olduğunuzu biliyoruz. Ben Tavşanlı deplasmanında alınan 3 puandan dolayı hepinizi kutluyorum. İnşallah bu performasınız sezon sonuna kadar böyle devam. Siz sahada kazanmaya devam edin. Bizler yönetim olarak her zaman olduğu üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız” diye konuştu.
Öte yandan EMİTT Fuarı için İstanbul’a gitmesi gerektiğini dile getiren Gül, Dardanel maçında protokol tribünündeki yerini alacağını da sözlerine ekledi.