AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı baz istasyonu konusuna ilişkin bir açıklama yaptı.Ahlatcı , Mahalle Muhtarı önderliğinde bazı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen baz istasyonu şikayetlerinde Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti’nin hedef gösterilmesinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Aşgın, “Hukuki açıdan Belediyemizin yetki alanına girmediği müteaddit defalarca muhataplarına izah edilen bu konuda mahallelimizin yanlış bilgilendirilerek AK Partimiz ve Belediyemizle karşı karşıyaymış gibi gösterilmesi son derece yanlıştır” dedi

İl Başkanı Ahlatcı, Çorum’un en büyük mahallesinde yaşayan kardeşlerimizle gönül bağımız çok güçlü olup bunu zedelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu kapsamda Sayın Valimizle birlikte mahallemize gelerek hep birlikte çözüm arayan Belediye Başkanımıza yönelik haksız ve nezaketsiz söylemleri kabul etmediğimizi bir kez daha ifade etmek gerekmiştir. Vatandaşlarımızın olası haklı taleplerinde gerek Belediye Başkanlığımız ve gerekse de AK Partimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir.