İşletmenin açılışını Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Yeniden Refah Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Celil Aksoy, Gökce Cafe Oyun Evi İşletme Sahibi Şehrigül Aksoy ve beraberindekiler yapılan dualar eşliğinde kurdeleyi keserek faaliyete geçirdiler. 

İşletme sahibi Şehrigül Aksoy’dan edinilen bilgiye göre şu ifadelere yer verildi. Gökçe Cafe Oyun Evi 6 aylık bebek döneminden itibaren oyun gruplarıyla, serbest katılımlı oyun programıyla, eğitici atölye etkinlikleri ile tüm çocuklara ve ailelere farklı kategorilerde seçenekler sunuyor.

Çocukların gelişimine önemli katkılar sunacak olan Gökçe Cafe Oyun Evi aynı zamanda Çocuk Gelişimi Öğretmenlerinin eşliğinde çocukların fiziksel, bilişsel, sosyal, duygusal alanlardaki gelişimlerini takip etmek çocuğun sağlıklı büyüme ve gelişme basamaklarını tamamlamasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Çorum’da hazırlanan bu yağ bin bir derde deva Çorum’da hazırlanan bu yağ bin bir derde deva

Açılışa özel indirimlerden yararlanmak için Güney Mahallesi Yeni Pazaryolu üzerinde bulunan Gökçe Cafe Oyun Evini ziyaret edip açılışa özel kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Grupların kontenjanla sınırlı olduğu ifade edilen işletmeden daha detaylı bilgi almak için 0 (538) 412 56 40 nolu telefonda da bilgi alabilirsiniz. 
 

Editör: Ebru Çalık