TOBB öncülüğünde, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çorum İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ilk toplantısını Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal başkanlığında Kadın Girişimcilerden sorumlu Çorum TSO Yönetim Kurulu Nilüfer Akın ve Genç Girişimcilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Keskin ile Çorum İl Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK) Başkanı Mehmet Fatih Altan ve Komite Üyelerinin katılımıyla toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Çorum Genç Girişimciler İl İcra Komitesi Başkanı Mehmet Fatih Altan, “Çorum coğrafi konumu ve ekonomik değerleri itibari çok değerli bir bölgedir. Bu durumu değerlendirmek ve geliştirmek için öncelikle Tüm genç STK’larla koordineli bir şekilde çalışmalar yapmamız gerekmektedir. Bunun yanı sıra birçok kişinin günümüz teknolojisini kullanarak mesleki kariyerini geliştirebilmesi için gerekli finansal vb gibi konularda çalışmalar yapmamız da gerekmektedir. Bu çalışmaları yaparken bizlerden desteğini esirgemeyen  ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çorum Genç Girişimciler Kurulu (GGK) 2023-2027 dönemi seçimlerini tamamladı.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal başkanlığında bir araya gelen TOBB Çorum İl Genç Girişimciler Kurulu’nun Başkanı Altan, ilk toplantıda merkez ve ilçelerin oda ve borsalarını temsil eden komite üyeleri ile birlikte 2023 ve önümüzdeki yılın çalışma programını görüştü.

ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, “Yeni dönemde Çorum TSO çatısı altında faaliyetlerini sürdürecek TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nun Başkanlığına seçilen değerli kardeşim Mehmet Fatih Altan, Çorum koordinatörlüğünde çalışmalarına devam edecek. İcra Komitesi Üyelerimizi tebrik ediyorum. Genç Girişimciler Kurulu’nun bölgemizin ekonomik kalkınmasında katkı sağlayacak verimli ve etkin çalışmalar yürütmeye devam ettiğini görüyoruz. Kurullarımızın kentimizde girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edecek önemli çalışmalara imza atacağına inanıyor, üstün başarılarla dolu bir çalışma dönemi diliyorum.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası olarak kent ve ülke ekonomimizin güçlü yarınlarının inşasında önemli bir rol üstlenen girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı

Toplantıya ayrıca Çorum TSO Genel Sekreteri Murat Zeybel ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Safa Kandemirli  eşlik etti.