Geleneksel Pilav Günü şenliğine, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Sefer Boyacı, Osmancık Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Osmancık Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı Selma Çetindere ve üyeleri, Okul Müdürü Salih Tuncay, müdürler, öğretmenler, öğrenciler ile sayıda veliler katıldı.

Eski ve yeni mezunların, tüm öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin, idareci personel ile tüm davetlilerin katıldığı Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Geleneksel Pilav Günü şenliği oldukça eğlenceli geçti. Öğretmenlerin ve öğrencilerin birlikte pilav günü etkinlikleri Müzik Öğretmeni Ebrar Küçük'ün birbirinden güzel parçaların okunması ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Geleneksel Pilav Günü etkinliğinde Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Salih Tuncay´ın yaptığı açıklamada; “Pilav gününde aşçılarımızın hazırladığı etli pilav ve un helvası her sene olduğu gibi etkinliğimize katılanlardan tam puan aldı. Yanında ayran ile birlikte enfes bir tat oluşturdu.

Katılanlara sürpriz yarışmalar izlettik. İzleyen ve yarışmaya katılanlarla birlikte bizde güzel dakikalar geçirdik. Okul idaresi olarak pilav günü etkinliklerinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. Her anı dolu dolu geçen pilav günü etkinliklerine katılanlar bundan sonraki etkinliklere katılmak istediklerini belirterek güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek günün anısına fotoğrafların çekildi.

(Selma Çetindere)