Çorum Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri işbaşı uygulamalı eğitim için Antalya’da…
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri turizm sektörünün kalbi olan Antalya'nın Belek beldesinde faaliyet gösteren CalistaLuxuryResortHotel'de uygulamalı eğitim alacakları programa başladılar.
25 Ocak Pazartesi günü otele gelen öğrencileri otel insan kaynakları müdiresi Özgül Ekmekçi karşıladı.
Daha sonra öğrencilere otel departmanlarının tanıtımı yapıldı, öğrencilerin çalışacakları departman belirlendi, çalışma çizelgeleri hazırlandı.
26 Ocak Salı günü itibariyle öğrenciler Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Ahmet Aknar ve diğer öğretim elemanları Öğr. Gör. Yusuf Ormankıran ile Öğr.Gör. Ayhan Başçı eşliğinde günlük mesailerine başladılar.

Program hakkında konuşan Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri kendilerine böyle bir işbaşı eğitim fırsatı sunulduğu için Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık'a, CalistaLuxuryResort Hotel yönetimine ve bu programı en ince ayrıntısına kadar planlayan, kendileri ile birlikte Antalya’ya kadar da gelen bölüm hocalarına teşekkürlerini sundular.