Ziyarette düşüncelerini dile getiren Çorum Milletvekil Ahmet Sami Ceylan, “Müdür bey kısa bir süre olmasına rağmen şehirle bütünleşti. Kurumda tecrübeli bir bürokrat, göreve geldiğinde bu yana tüm ilçelerimizi taradı. En son Çorum Merkez’de yaptığı taramayla Çorum’un röntgenini beraber çektik. Geldiğimiz noktada müdür beyi tebrik ediyor ve başarılarının devamın diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, “Elbette Çorum deyince akla bir spor kenti olduğu geliyor. Spor kentinin yaşayan ve canlı olması ortak aklın gereğidir. Burada vekillerimizde, bürokratlarımızda, taba birliklerimiz de kulüplerimiz, antrenörlerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimiz spor noktasında yapıcı dil kullanan basın mensuplarımızla şehrimizi sürekli ayakta tutabilmenin gayreti içinde olacağız. Ulaşılmadık genç bırakmayacağız. Hedefimiz o. Geleceğimizi inşaa ederken asla geçlerimizi ihmal etmeyeceğiz. Gençlerimizin bedenen ruhen sağlıklı olmaları noktasında tüm gayretlerimizle emek sar fedeceğiz. Çorum spor yatırımları doğrultusunda pozitif bir ayrımcılığa uğramış. Köyde semt sahamız var. Beldede semt sahamız var. Her ilçemizde FIFA standartlarına uygun sahamız var. Spor salonlarımız ve gençlik merkezlerimiz var. Un var şeker var artık helva yapmakta bizim işimiz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a ziyareti esnasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Cıplak ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ferhat Arıcı eşlik etti.