Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, dernek yönetimi ve üyeleriyle birlikte Çorum’da yapımına devam edilen Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne ziyarette bulunarak, kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı ile görüştü.

Ziyarette Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri Halit Bölükbaş, Numan Özçetin, Yalçın Keşçi ve Alihan İdikut, Denetim Kurulu üyesi Halit Yunus Türkoğlu, müteahhit firma yöneticileri de yer aldı.

Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, 2018 yılında yapımına başlanan kooperatif inşaatlarının aksatılmadan sürdürüldüğünü belirtti. 600 işyerinden oluşan S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nde 7 meslek grubunun bulunacağını açıklayan Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, yönetim kurulu ve müteahhit firma ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak, üyelerin kendilerine verdiği destek ve güvene layık olmanın gayreti içerisinde bulunduklarını anlattı. Fındıkcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, HGYD başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi’ndeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlattı.

Kooperatifte her geçen gün yapılan işyeri sayısında artışın olduğunu dışardan gözlemlediklerini söyleyen Birkan Demirci, Çorum esnafı için son derece önemli olan kooperatifteki gelişmelerin de uyumlu bir ekip işi olduğunun görüldüğüne dikkat çekti. Demirci, kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı nezdinde yönetim kurulu üyeleri ve müteahhit firmayı tebrik ederek başarılar diledi.