İşletmeciliğini Mustafa Gömeç'in yaptığı Foto Derya Akvaryum Petshop mağazasının Yazı Mahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi (Bilge Eczanesi karşısı) Osmancık adresindeki açılış törenine AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, ÇESOB Başkanı Recep Gür,  Çorum Oto Tamirciler Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacıları Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Osmancık AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı ve Yönetimi, Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi Hacı Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  daire müdürleri, sanayici ve iş adamları, çarşı esnafları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

Kalabalık bir katılım ile açılışı gerçekleşen Foto Derya Akvaryum Petshop mağazasının açılışı yapılan dualar ve hayırlı olsun dileklerinin iletilmesi ile gerçekleştirildi. Ülke genelinde pandemi gibi zor süreçte açılışı gerçekleşen  iş yerlerinin olması hem İlçe adına hem de işletme adın sevindirici olduğunu belirten misafirler,  günün konseptine uygun dizayn edilen iş yerini gezdi.

İşletme sahibi Mustafa Gömeç'in misafirler ile tek tek ilgilenmesi dikkatlerden kaçmazken, açılışa özel aşure ve çeşitli ikramlarda bulundu. Foto Derya Akvaryum Petshop Mağazasında çeşitli muhabbet kuşları, papağan vb. Kuş çeşitlerinin yanı sıra tavşan, su kaplumbağası ve akvaryum balık çeşitleri bulunuyor.

Her marka ve kalitede ürün aksesuarları ve mama çeşitleri  Petshop Mağazasından temin edilebilecek.

Ayrıca, düğün, nişan, kına, sünnet ve özel günlerde fotoğraf çekim hizmeti veren Foto Derya, yılların deneyimi ile profesyonel hizmet anlayışını sürdürüyor.

İşletme sahibi Mustafa Gömeç, “Kendiniz sevdikleriniz ve evcil hayvanlarınız için adresiniz Foto Derya Akvaryum Petshop mağazası. Tüm ihtiyaçlarınız için dilerseniz işyerimizi ziyarete bekler, dilerseniz 0541 611 37 47 numaradan irtibata geçebilirsiniz” dedi.

(Selma Çetindere)