ÖZEL HABER
Çorum'da bir lokalde çıkan silahlı çatışmada 1 kişi vücuduna isabet eden 7 kurşunla yaralandı. Hastanede ameliyata alınan yaralının, durumunun kritik olduğu öğrenildi.
Olay Kale Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan Yöresel El Sanatları Lokali'nde meydana geldi.

İddiaya göre; aralarında husumet bulunan Hacı Murat Özdemir ile Tuncay Cengiz'in aynı mekanda karşılaşması sonucu taraflar önce sözlü tartışma yaşadı, daha sonra Cengiz silahıyla Özkan'a 9 el ateş açtı.
İhbarın üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Silahlı çatışmada kasığından ve ayaklarından yaralanan Hacı Murat Özdemir, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri lokalin içerisinde ve caddede detaylı inceleme yaptı. Caddede 9 adet boş kovana rastlanırken; Özdemir'in vücuduna 7 kurşun isabet ettiği, hastanede ameliyata alındığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Tuncay Cengiz'in Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak,tutuklandığı ve yarın Adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Bu arada, zanlı Tuncay Cengiz'in yakın bir zaman önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.