Anne Z.B.A., oğlunun cinsel istismara uğramasının imkansız olduğunu belirterek, "Oğlum doğuştan kalp hastasıdır. Sık sık hastaneye götürüyoruz. Hasta İstanbul’da tedavi gördü. Ayrıca koronavirüs nedeniyle de ben eve hiçbir zaman misafir almadım. Oğlum öldüğü gün kabızdı. Ayrıca oğlumun kanaması olsa ben görürdüm.

İSTİSMAR OLAYINI KABUL ETMİYORUM

O gün oğlumun altını ben değiştirdim. Öyle bir bulgu olsa ben de mutlaka fark ederdim. Oğlumu doğduğu günden bu yana hastalığı nedeniyle yanından hiçbir zaman ayrılmadım. İstismar olayını kabul etmiyorum” dedi.

EVE HERHANGİ BİRİSİ GİRMİŞ OLABİLİR

Annenin erkek arkadaşı B.Ç. ise ,"Çocuk kalp hastası olduğu için fenalaşmıştı. O gün hastaneye götürdük. Hastanede serum takmışlar. Aslında biz çocuğu İstanbul’a götürmek istedik, çünkü bugüne kadar tüm tedavileri orada yapılmıştı. O gün buradaki hastanede yatmasını istemedim.

DOKTOR "YOLDA ÖLEBİLİR" DEDİ

Doktor ise, ‘Bu çocuğu götürmeyin yolda çocuğu kaybedebilirsiniz’ dedi. Pandemi dolayısıyla eve zaten hiç misafir almıyorduk, enfeksiyon kapma riski oldukça fazlaydı. İstismar olayını bilmiyorum. Eve herhangi birileri girmiş olabilir" diyerek, kendini savundu.