Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, kısa süre önce koronavirüse yakalanmış ve Ankara GATA'da tedavi altına alınmıştı.

Bugün sağlığına kavuşan Ahmet Ahlatcı, rahatsızlığı döneminde kendisine destek olan herkes için bir teşekkür mesajı yayımladı.

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'nın mesajı şu şekilde;

"Geçirdiğim Covid-19 rahatsızlığı sırasında iki kez telefonla arama inceliği gösteren, samimi ilgilerini ve tıbbi yardımlarını ömrüm boyunca unutmayacağım çok değerli Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en derin saygılarımı ve şükran duygularımı sunuyorum.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere sayın bakanlarımıza, sayın valilerimize, siyasi partilerimizin genel başkan yardımcıları ile diğer genel merkez yöneticilerine, bürokrasinin, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının üst düzey şahsiyetlerine, Çorum'un yönetici ve siyasetçilerine, dost ve yakınlarıma, hemşerilerime, dualarıyla bana güç veren tüm sevenlerime, sağlığıma kavuşmam için adeta seferber olan ve azami ilgi ve ihtimamın yanı sıra her türlü tıbbi imkanı sonuna kadar kullanan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Ömer Karadaş ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim."