Fizyomg Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Danışmanlık Merkezi'nin açılışı Çepni Mahallesi Akşemseddin Caddesi No: 4 Yunus19 AVM 1. katında hizmete yoğun bir katılım ve coşku içerisinde yapıldı.

Ünlü ve sevilen sunucu Zahide Yetiş'in de katıldığı tören, renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış törenine; AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, geçmiş dönem Milletvekili Arslan Adnan Türkoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Yılmaz Peker, Ercan Daşdan, Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Yeter, Belediye Meclis Üyeleri Murat Kılıçlı, Bilal Selman Özünel, Ubeydullah Ahıshalı, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD) Başkanı Birkan Demirci, Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Fizyoterapist Mahmut Gençkurt’un işletmecisi olduğu “FİZYOMG” Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi’nin açılış töreni dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Danışmanlık Merkezi'nde GTOS Terapi, başta bel ve boyun fıtığı olmak üzere tüm iskelet-kas sistemi rahatsızlıklarında başarılıyla uygulanıyor. Kas iskelet problemlerinin tedavisi için Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Danışmanlık Merkezi'ne başvurulabilir.