Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, il yönetimi ile ilçelere ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarına hız verdiklerini, bu çalışmalarla ilgili tüm Teşkilat birimlerini bilgilendirerek İlçelerin beklentilerini, Ülkemizin içinde bulunduğu zor durum hakkındaki şikayetleri dinlediklerini, Deva Partisi'nin seçim sonrası Türkiye'nin sorunlarını nasıl gidereceğini ve hazır olan 9 başlıktaki tarımdan, ekonomiye, KHK' dan, eğitim sistemine ve diğer Eylem Planlarını anlattıklarını belirtti.

FİYATLARIN GELDİĞİ DURUM AKIL ALIR GİBİ DEĞİL!
Halktan ve esnaflardan bekledikleri gibi adeta yardım feryadı duyduklarını dile getiren Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, "Özellikle son aylarda freni patlayan döviz kuru ve kontrol edilemeyen enflasyon sonrası halkımızın ne kadar zor durumda olduğunu görmemek için gözlerimize, anlamamak için ise hissetmeye bile gerek olmadığı gün gibi ortada. Halk gerçekten çok zor durumda, insanlar evlerine ekmek götüremez hale gelmiş durumda. Düğün sezonunun tavan yapması gereken bu aylarda mobilyacısından, düğün salonuna, fotoğrafçısından, beyaz eşyasına tüm düğün sektörü kan ağlıyor.
Nasıl ağlamasın ki? Bugün bir düğün yapmak imkansız ve hayal hale gelmiş durumda, hatta ikinci el beyaz eşya fiyatları geçen senenin sıfır beyaz eşya fiyatlarına ulaşmış durumda.
Fiyatların tavanı delip, uzaya çıktığı bu dönemde kime dokunsak dert, kime sorsak keder içinde. Bu insanın vicdanının alabileceği birşey değil, bu iş artık ekonomik krizden çok daha ileri bir boyuta geldi." dedi.

BAYAT EKMEK BİLE ZAMLANDI! 1.75 Değil 2.00 TL!!!
Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, " Sokak ziyaretleri sırasında gözüme birşey çarptı. Bir marketin camında ''BAYAT EKMEK 2 TL'' yazıyordu, yüreğim sızladı. Bu halk bunları ne yaparak hak etti gerçekten çok merak ediyoruz ve soruyoruz ?
Halkımız artık bayat ekmeğe talim edecek bir durumdayken, halkımızı bu duruma sokan iktidar temsilcilerinin manda yoğurdu ve ejder meyvesi keyifleri gerçekten boğazlarından geçiyor mu diye soruyoruz?!
Her fırsatta haktan, hakkaniyetten, haramdan, kul hakkından bahsedenlerin keyfi yerinde..
Ancak az kaldı.. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın da dediği gibi '' İlk seçimde musait olan ilk durakta inecekler!" ve biz ülkemizi 6 ayda düzlüğe çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek sözlerini tamamladı.

İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR!
Çabuk, "Bugünki gezilerimiz sırasında ilçe teşkilatlarımızın hazır olduğunu bir kez daha gördük ve bundan büyük memnuniyet duyduk.

Bu vesileyle Bayat İlçe Başkanımız Yaşar Sarıkayave Yönetim Kuruluna, İsklip İlçe Başkanımız Mustafa Gökmen ve Yönetim Kuruluna, Oğuzlar İlçe Başkanımız Kazım Karaağaç ve Yönetim Kuruluna, çalışmaları ve özverileri için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.