Seçim öncesi çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan ve esnaflardan yoğun ilgi gören Kabakçı, kısa sürede her kesimin sevgisini kazandı. “Biz her şeyden öte bir aileyiz. Esnaf odamıza kayıtlı tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızı bir aile olarak görüyoruz” dedi. Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimi 12 Şubat Cumartesi günü Belediye Kültür Merkezinde yapılacak. İki adayın yarıştığı seçime kısa bir süre kaldı. Adaylar uzun süredir saha da çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Nihat Kabakçı adaylığını açıkladığı günden bugüne ilçedeki tüm esnafları ziyaret ederek seçim sonrası Esnaf Odasının hizmet vizyonu için görüş alışverişinde bulundu. Başkan seçilmesi durumunda Esnaf Odasının şeffaf ve katılımcılığa açık, tüm üyelerine eşit, esnafın sürekli yanında olan, esnafın sorunlarını çözmeye çalışan bir kurum haline geleceğini belirten Kabakçı; seçimlere yüksek katılım çağrısı yaptı.

“BİZ BİR AİLEYİZ VE AİLE HER ŞEYDİR”

Bu günlerin seçimden öte birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirten Kabakçı “Bu günler bizler için sadece bir toplantı veya seçimden ibaret değildir. Ailemizin birlik ve beraberliğini gösterdiği, bir araya geldiği önemli bir gündür. Esnaf odamıza kayıtlı tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızı ailemizin bu özel gününde birliğimizi ve beraberliğimizi göstermeye davet ediyorum.” dedi.

“YENİ VE GENÇ BİR KADRO İLE BUNDAN SONRA KURUMLAR VE ESNAFLARIN ARASINDA KÖPRÜ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Kabakçı, başkan seçilmesinin ardından esnafın sıkıntılarını bilen biri olarak çözüm odaklı çalışacağını vurguladı.

Esnaf Odası başkanının 24 saat ulaşılabilir ve her an esnafın yanında olacağını belirten Kabakçı “Tamamen şeffaf ve herkese eşit mesafede davranan bir başkan olmak için gece gündüz çalışmaktayım. Osmancık esnafı Nihat Kabakçı'ya 24 saat ulaşabilecek. Esnafa hizmet vermek ve sıkıntılarını gidermek adına özel çalışmalarımızı hayata geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Seçim gününe kadar değerli esnafımıza çalışmalarımızı anlatarak onların talep ve şikayetlerini de değerlendiriyoruz. En iyi kararlar doğrultusunda seçime doğru adım adım ilerleyeceğiz inşallah.

Bizler yeni ve genç bir kadro ile bundan sonra kurumlar ve esnafların arasında köprü olmak için yola çıktık. Allah çıktığımız bu yolda hayırlar eylesin diyerek, esnaflarımızdan yapılacak olan seçimlerde destekleri bekliyoruz” dedi.

GENEL KURUL DEMOKRASİDİR

"Genel kurullar esnaf ve sanatkârımızın en büyük bayramını teşkil eder. Kökünde seçim ve demokrasi vardır. Yetki ve takdir sandıktadır, üyelerdedir. Yapılanları yapılmayanları eleştirmek istemiyorum, özümüzle sözümüzle sizlerin yanında olacağız, arandığında ulaşılamayan değil aranmadan ulaşılan bir yönetim kurulu olacağımıza şahsım ve ekibim adına söz veriyorum" dedi. İlçedeki tüm esnafları ziyaret ederek destek isteyen Kabakçı, resmi kurumlara da ziyaretlerde bulundu.