İş insanı Erol Özdemir, AK Parti Osmancık ilçe başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda aday adaylığını açıkladı. 

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan'a resmi başvuru formunu teslim eden Özdemir, kesin adaylığının kabulü halinde Osmancık için canla başla azimle, gayretle,  yılmadan, usanmadan çalışacağına söz vererek sözlerine şöyle devam etti. 

Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Erol Özdemir; “Bildiğiniz gibi uzun yıllar şirin ilçemizde çeşitli sektörlerde çalışarak ticari hayatıma devam ediyoruz. Siyasi hayatıma gönül verdiğim ve her zaman davasını AK Partimizde başladığım partimizin her kademesinde görev ayırmaksızın gönül vererek hizmetlerde bulundum. 

Osmancık'ta üreticilere 18 ton çeltik tohumu dağıtıldı Osmancık'ta üreticilere 18 ton çeltik tohumu dağıtıldı

Bu süre zarfında çocuklarımızın minik kalplerine, arkadaşlarımızın isteklerini cevap vermeye ve siz büyüklerimin gönüllerine dokunmaya çalıştık. Her zaman sizlerin teveccühünü gördük ve desteklerini hissettik. Siyasi hayatımı gönül verdiğim bu birliktelikle güzel şehrimiz Osmancık’a belediye başkanı olarak hizmet etmeyi de gönlümüze düşürdük. Şehrimizin her şeyin en iyisine layık olduğu bilincindeyiz.

Allah nasip edip belediye başkanı seçildiğimizde şehrimizin her köşesini imar ve ihya etmek üzere hep beraber gece gündüz hemşerilerimizin fikrini ve düşüncelerine kulak asıp çalışacağız. Bugüne kadar kazandığımız tecrübelerimizi ve bilgi birikimimizi hizmet ederek sahalara aktaracağız. Sen ben olmayacağız, o partili bu partili ayırt etmeden bu memleket için hep birlikte biz olacağız. 

Daha yürüyecek çok yolumuz olduğunu biliyor ve hizmet için durmak yok yola devam diyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz diyerek de her birinizi bizimle beraber gece gündüz çalışmaya davet ediyorum. 

Sözlerime son verirken şunu da sizlere belirtmek istiyorum bu çıkmış olduğumuz yolda sonucu her ne olursa olsun kazananın Osmancık olmasını diliyorum. Başta da dediğim gibi biz ayrıştırmak için değil birleştirmek için bu göreve talibiz. Bu güzel Osmancık akşamında değerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için teşekkür ediyor sizi Allah’a kendimi de sizlere emanet ediyorum” dedi.

Editör: Ebru Çalık