Erol Kavuncu, “Milletvekilliği öncesinde bir aile olarak mesai arkadaşlığı yaptığımız Personellerimizle hasbihal ettik. AK Parti iktidarlarımız döneminde, göz bebeğimiz öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için Cumhuriyet tarihinin en büyük yurt yatırımlarının yapıldığını konuştuk.

Ülkemizdeki yurt sayısı sadece 190 iken bu gün yurt sayımız 778’e; 180 bin olan yurt kapasitemiz ise 747 binleri geçmiştir. Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a kadar 81 ilimize 241 ilçemize yurtlar yapılmıştır. 80 yılda yapılan yurtların 3 kat fazlası yapılmıştır. Sayısal verilerin yanı sıra nitelik anlamında da yurtlarda devrim niteliğinde hizmetlere imza atılmıştır. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren yurt konseptine geçilmiştir. Bu gün her öğrenciye aylık 850 lira burs veya kredi desteği sağlanmaktadır” dedi.

Kavuncu, “KYK’nın titizlikle yürüttüğü çalışmalar neticesinde öğrenci yurtlarımız bir aile ortamı hüviyeti kazanmıştır. En önemlisi de, şehir dışından gelen öğrenci arkadaşlarımızın konforunun ve güvenliğinin sağlanmasıdır.  Ayrıca çocuklarını öğrenim için şehir dışına gönderen ailelerin kafalarındaki soru işaretleri ortadan kalkmıştır. En büyük zenginliğimiz geleceğimizin teminatı gençlerimiz için ne yapsak azdır.

AK Parti döneminde KYK alanında nereden nereye gelindiğini tekrar hatırlattığımız programda; bu hizmet ve yatırımlara verdikleri katkılardan dolayı personelimizin duyduğu mutluluğu, memnuniyeti paylaştık.

Nihayetinde baki kalan, insanın yapacağı iyiliktir ve bu gök kubbeye bırakacağı hoş sedadır. Birlikte güzel işler yaptığımız kıymetli personellerimize özverili, başarılı çalışmaları ve programa teşrifleri için teşekkür ediyorum.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Çağlar ve çalışma arkadaşlarımızın her birine işlerinde kolaylıklar diliyorum” açıklamalarında bulundu.