Çorum Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da 16 yıldır Oda Başkanlığı yapan Hikmet Göktepe’yi koltuğundan eden Erol Bozkurt, Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim aldı. Bozkurt’u mazbata töreninde ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Oda Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile Oda Genel Sekreteri Eyüp Bolat yalnız bırakmadı.

ODAYI EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Mazbatasını aldıktan sonra kendisine güvenerek bu yola çıkan Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Erol Bozkurt, “Mevcut Oda Başkanımız Hikmet Höktepe’den aldığımız hizmet bayrağını daha yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Göktepe’ye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şahsımı destekleyen desteklemeyen tüm oda üyelerine minnettarım” dedi.

Mazbata töreninin ardından ise ÇESOB’a geçen heyet, Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet ederken, Başkan Kılıç da, iade-i ziyarette bulunmayı ihmal etmedi.

ESKİ ODA BAŞKANI GÖKTEPE’Yİ UNUTMADILAR

Ayrıca Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte eski Oda Başkanı Hikmet Göktepe’yi de iş yerinde ziyaret eden Erol Bozkurt ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, Hikmet Başkanın tecrübelerinden her zaman yararlanmak istediklerini ifade ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göktepe ise, Erol Bozkurt ve yönetimine teşekkür ederek, birlik ve beraberlikten asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.

Erol Bozkurt Başkanlığı’ndaki Oda Yönetim Kurulu Mustafa Şen, Muharrem Uygun, Ahmet Beker, Tuncay Yalçınkaya, Akın Uysal ve Turan Arslan’dan oluşurken, Denetim Kurulu ise Fatih Yıldız, Salih Eker ve Aytaç Hızarcı’dan oluşuyor.