Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Esnaf Odası Başkanı Erol Bozkurt, Çorum Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Tuncay Yalçınkaya ve Zeynel Öncel ile Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Oda Başkanlığına tekrar seçilen Erdoğan Çerikci’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Daha sonra Çorum İŞKUR Müdürü Levent Tuzcu’yu makamında ziyaret eden heyet, devletin İŞKUR üzerinden sağladığı imkânlar konusunda bilgiler aldılar.

Ayrıca ziyarette; kısa çalışma ödeneği, güncel destekler, kısa çalışma ödeneği uygulamaları, esnek çalışma, ücretsiz izin ve bunun gibi son dönemde oda üyelerini ilgilendiren birçok konuda istişare etme fırsatı bulunuldu.

İŞKUR Müdürlüğünün günümüzde işçi ve işveren adına önemli bir kurum olduğuna işaret eden Bozkurt, İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yeni binasının Çorum’a yakışır ve son derece modern olduğunu belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çalışma ve İŞKUR Müdürü Levent Tuzcu ise, esnaf ve sanatkar camiası ile her zaman diyalog içinde olduklarını ifade etti.

Son olarak Tuzcu, İŞKUR’un sağladığı teşvik ve desteklerden yararlanmaları için işverenlerden İŞKUR’a başvurmalarını istedi.