AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar Beydilli, Karaağaç, Pempecik, Tatar ve Şahinkaya köylerinde organize edilen yağmur ve şükür duası programına katıldı.
Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Peker, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Yumlu, Merkez ilçe Baikan yardımcısı Fikret Arslan ve Şevket Şakar, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Aykaç ile birlikte köylere giden Akar, buralarda yağmur ve şükür duası programlarına iştirak etti.
Hafta sonunu köylerdeki programlarına katılmak için ayıran Başkan Akar, yağmur duası programlarına katılan vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Vatandaşlar her zaman olduğu gibi yine Başkan Akar’a yoğun ilgi gösterdi.
Etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akar, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi.
Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek, bunları not alan Başkan Akar, AK Parti iktidarının 20 yılda çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, bu hizmetlere bundan sonrada ayrım yapmadan devam edeceklerini söyledi.

Çiftçiler ve vatandaşlarla birlikte yağmur ve bereket için dua eden Başkan Akar, tüm vatandaşlara bereketli ve huzurlu bir yıl temennisinde bulundu.
Yapılan duaların kabul olması temennisinde bulunan Başkan akar, “Allah’ım dualarımızın kabulünü buyursun. Bizler Yaradan Rabbimin merhametine sığındık. İnşallah dualarımız kabul olur ve bu yılki ürünlerimiz bereketli olur” dedi.
Vatandaşların her yerde kendilerine kucak açtığını belirten Başkan Akar, gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını belirterek, amaçlarının gönüllerde yer almak olduğunu vurguladı.

Birlik ve beraberlik içinde yağmur duası için bir araya gelindiğini belirten Akar, etkinlikte katkıları olan köy muhtarlarına  ve vatandaşlara teşekkür etti. 
Programda Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından vatandaşlara yemek ikram edildi.