İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, “Sungurlu Belediyesi kapanan köy yollarını açıyor da, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdare ne işe yarıyor?" diye sordu.
Yyağan yoğun yağmur neticesinde Türkhacılarhanı ve Karaçay köy yolunun kapanması nedeniyle gece geç saatlere kadar çalışma yapan Sungurlu belediye ekiplerine şahsım adına çok teşekkür ediyorum diyen Şahin, “Sözde Köylere Hizmet Götürme Birliği neye yarıyor? Özel idare neye yarıyor? diye sordu.

“YAKLAŞAN FELAKATİ GÖRÜN ARTIK”
Biz deyince kızıyorlar diyen Şahin, “Lakin bu işler, anında Özel İdare ekipleri tarafından yapılması ve bugünlerde 24 saat hazır bulunması gerek. Çorum AFAD ekipleri geliyor da neden Özel İdare ekipleri sahada yoktur. Be rehavet nedir? Dereleri ıslah ettirin dediğimizde boy boy fotoğraf çekilen arkadaşlar, sözde yurdumun siyasileri, Yaparsa AKP yapar diye övünen arkadaşlar, geleceği ve felaketi görün” dedi.
"Oğuzhan Kaya kendi memleketine 22 trilyon para çıkardım diye poz veriyordun" diyen Şahin, “Sayın Ahmet Sami Ceylan vatandaşın sırtını tıpışlamayı bırakın. Milletin sesini duyun. Yeter artık. Bir an önce dereleri ıslah ettirin” ifadelerini kullandı.