Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Ercan Daşdan, Yayla Haber’in kuruluş yıldönümünü kutladı.
Yayla Haber’i ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş ile bir süre sohbet eden MHP Belediye Başkan Adayı Ercan Daşdan, gazetenin 5. kuruluş yıldönümünü tebrik ederek, bundan sonraki yayın hayatında başarılar diledi.
Çorum’da seçimlerin barış ve kardeşlik ortamında tamamlanması, demokratik bir ortamda sandığa gidilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatan Daşdan, adayını en erken açıklayan partinin de MHP olduğuna dikkati çekti.

“MHP’DE MECLİS ÜYELİKLERİNE YOĞUN TALEP VAR”
MHP olarak seçim çalışmalarına erken başladıklarını, şu ana kadar rakip partilerin henüz sahaya inmediğini dile getiren Ercan Daşdan, esnafa, kurum ve kuruluşlara, sivil toplum teşkilatlarına yönelik ziyaretlerin devam ettiğini, halkın yoğun ilgisiyle karşılandıklarını ifade etti. 
Daşdan, MHP’nin İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi adaylarının belirlenmesi için de çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini, aday listesinin Şubat ayı başında netleşmiş olacağını açıkladı. Daşdan, meclis üyelikleri için de aday adaylarının yoğun teveccühü ve ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.
Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Daşdan’a teşekkür etti.