Çorum'da Babalar gününe özel düzenlenen ve Çatak Tabiat Parkı içerisinde gerçekleştirilen etkinliğe 1270 başvuru arasından kura ile belirlenen 50 baba ve çocukları katıldı. Çadırını al gel tarzı yapılan etkinlikte Çorum Belediyesi akşam yemeği, sabah kahvaltısı ve ikramlıklar dağıttı. Birbirinden güzel yarışmalar ve serbest etkinliklerin ardından akşam saatlerinde yakılan kamp ateşinin başında şarkılar söyleyen çocuklar eğlenceye tam manasıyla doydu.

Tüm çocuklar madalya kazandı
Bir gece konaklamalı doğa kampına katılma cesaretini gösteren tüm çocuklara akşam saatlerinde yakılan kamp ateşi başında madalya takdimi yapıldı. Madalyaları etkinliğe çocuklarıyla beraber katılan Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Lemzi Çöplü takdim etti. Başkan Yardımcısı Yağbat, “Burada ilk kez kampa gelen bir sürü arkadaşımız var. Özellikle yavrularımızın birçoğu ilk kez gelmişler. Bu cesareti gösterdikleri için hepsini şampiyon sayıyoruz. Gün boyu devam eden eğlencelerde her birinin gözündeki heyecana, mutluluğa şahit olduk. Bu sebeple, iyi ki de bu yıl kapasitesini artırarak ikincisini düzenlemişiz dedik” diye konuştu.

Minik kampçılardan Başkan Aşgın’a teşekkür
Çorum Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği En Baba Kamp etkinliği minik katılımcılardan tam not aldı. Düzenlenen yarışma parkuru, ok atma, sapan atma, frizbi, voleybol, ip çekme gibi oyunlarla ilk günü tammalayan minik kampçılar akşam yakılan kamp ateşi başında şarkılar söyleyip eğlendiler. İkinci günün sabahında yapılan doğa yürüyüşü ile doğayı tanıyıp temiz havanın tadını çıkarttılar.

Babaları ile kampa gelen minik kampçılar, çok güzel eğlendiklerini ifade ederek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve Çorum Belediyesine teşekkür ettiler.