Hayatın başı sağlık olduğunu bir kez daha farkına vardım. Büyüklerimiz önce sağlık dediklerinde niçin böyle derler ki diye düşünürdüm? Gerçekten önce sağlık geliyor.
Sağlık hizmeti de insanın ikametgâhına ne kadar yakın olursa o kadar da iyi oluyor. Yaban yerlerde sıkıntı çekiliyor. Sıcacık yuvadan uzak kalınıyor. Tedirginlik yaşanıyor. Dostlar davet etseler de insan rahat edemiyor.
Önceleri uzaklarda olunan ameliyatların ilçemizde gerçekleşmesinden dolayı hizmeti geçenlerin hepsine teşekkür ederim. Devlet hastanemizin binası tamamlanınca daha çok hizmet alacağımızdan şüphemiz yok.
Yöremize hizmet için emek sarf edenlerin gayretlerinden dolayı onlardan razı olsun. Devletimizin sağlık konusundaki sağlamış olduğu imkânlardan dolayı büyüklerimizden Allah razı olsun. 
Böbrek sancısı çekenlerin derdini, ancak böbrek rahatsızlığı yaşayanlar bilirler. Böbreklerden kum dökmenin, taş düşürmenin vermiş olduğu sıkıntıyı çekenler bilirler. İnsanı nasıl kıvrandırır çekenler bilirler.
Bundan yaklaşık altı yıl önce ilk taş düşürmenin rahatsızlığını yaşadım. O zaman Gölhisar devlet hastanesinde böbreklerdeki taşın ameliyatla alınma imkânı yoktu. Burdur devlet hastanesinde gerekli tetkikler yapıldı. 
Doktor tarafından taşın kırdırılması istendi. Isparta devlet hastanesine sevk oldum. Oradan özel taş kırma merkezine giderek böbreklerde ki taşları kırdırdım. Sevk süreçlerinde çektiklerimi bir ben, bir de Allah bilir.
Şükürler olsun ne günlerden ne günlere gelmiş olduk. Allah devletimize zeval vermesin. 
Ayrıca çok önemli hizmet yine Gölhisar devlet hastanesinde verilmesinden dolayı memnuniyetimi tüm vatandaşlarımız adına belirtirim. Yalnız insanımızın nimeti körlemesine şahit olmak beni üzüyor.
Ne güzel bilgisayarlı kesityazar cihazı ayağımıza gelmiş. Beş, on dakika (tomografinin )geç çekilmesini dert edinen insanlara tanık olunca kendimden utandım. Tomografi çekimleri için aylarla ifade edilen randevuların verildiği günleri unutmuşuz.(!).
Yazık bizlere, hizmet gelir orasını burasını parçalarız, elimizden uçar gider. Sonrada yakın ilçenin hizmetlerini öve öve bitiremeyiz.  Sabretsen ne kaybedersin.
Asıl konumuz, üroloji uzmanımız olan ulaş beyin sayesinde çekmekte olduğum böbreklerimde ki ,taşların ağrısını kapalı ameliyat metoduyla tedavi etmesinden duyduğum memnuniyetimi ifade etmek isterim. Ayrıca daha döne kadar büyükşehirlerde yapıldığını duyduğumuz operasyonların ilçemizde yapılmasının onurunu yaşadım.
Böbrek taşarlımın alınmasında emeği geçen tüm personele teşekkür ederim. Ameliyat bölümünde ki tüm çalışan sağlık ekibini de teşekkürlerimi sunarım. 
Dediğim gibi Ulaş Bey’in maharetli elleriyle yaklaşık bir yıldır çekmekte olduğum böbrek sancılarından kurtuldum. Şifayı verenin Allah olduğunu biliyorum. Doktor Ulaş Bey’in vesilesiyle sıkıntılarım geçti.
Ameliyat öncesi, sonrası yanımdan ayrılmayan eşime de Allah razı olsun diyorum. Ameliyat sonrası yanıma gelmeye kıyamayan oğlumdan  Allah razı olsun . Acı içinde görünce kapıdan döndüğünü gördüm.
Ziyaretime gelen eşimin çalışma arkadaşlarının vefalarından duygulandım. Geçmiş olsun diyeceklerin sayılı olduğunu biliyordum. Bilenlerden de geçmiş olsunu az kişinin demesi sürpriz olmadı.
Sosyal hayattan kopuk olan kişilerden beklenecek çok davranış yoktur. Hele feleğin çemberinin kenarına bile gelememiş kişilerden beklentide bulunmak “cahilliktir”.
İyi ki, sayın doktorum hastanemize atanmışsın. Meslek hayatında, sosyal hayatında başarılar, mutluluklar seninle olsun. Çektiğim acılara son verdiğin gibi Allah isteklerine ulaştırsın.