Ziraat Mühendisleri Odası Çorum İl Temsilciliği’nin 47. Dönem olağan genel kurulu Turgut Özal İşmerkezi Konferans Salonunda yapıldı.3 dönemdir Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi olarak görev yapan Necati Gül, kongrede güven tazeleyerek yeniden il temsilciliğine seçildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda odanın çalışmaları değerlendirildi.Mehmet Ferit Erkün’ün divan başkanlığında yapılan genel kurulda Yaşar Eken ve Hasan Özüdoğru da katip üye olarak görev aldı.İl temsilciliğinin faaliyetleri ve yapılması gerekenler hakkında üyelerin konuşmalarının arkasından seçime geçildi.

Çarşaf liste şeklinde yapılan seçimde Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Necati Gül, Cavit Temiz, Emin Keklik, Selami Yaman ve Esra Terlemez seçildi.Yedek üyeliklere ise; Yusuf Bayçelik, Önder Eren, Ünal Işık, Cafer Eker ve Murat Gürler getirildi. Üst kurul üyeliklerine ise Necati Gül, Melih Basar ve Ahmet Hökelekli seçildi.

ZMO İl Temsilcisi Necati Gül, tüm katılımcılara ve kendilerine tekrar güven oyu veren oda üyelerine teşekkür etti.Kongreye İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük de katıldı.