Geçtiğimiz Perşembe günü Gülüm Düğün Salonu’nda düzenlenen Genel Kurula çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığını Av. Gazi Atmaca’nın yaptığı Genel Kurul’un katip üyeliğini Salim Oral yaparken, Ayhan Gümüş ise Bakanlık Temsilcisi olarak yerini aldı. Divan Başkanı Av. Gazi Atmaca’nın Genel Kurulu başarılı bir şekilde yönetmesi ise üyelerin takdirini topladı.

Gelir-gider bilançoların okunması, Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesinin ardından gündeme seçim maddesi eklettirildi. Seçim maddesi oy birliği ile kabul edilirken ancak vekalet konusunda yapılan bazı itirazlar nedeniyle seçime geçilemedi.

Kooperatif eski Başkanı Necmettin Uzun ve bir grup kooperatif üyesinin salondan ayrılmasının ardından tek liste halinde yapılan seçim sonucunda mevcut Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, güven tazeleyerek, tekrar Kooperatif Başkanlığına seçildi.

Mustafa Fındıkcı Başkanlığı’nda ki kooperatifin Yönetim Kurulu Halit Bölükbaş, Kadir Akdağ, Numan Özçetin ve Yalçın Keşçi'den oluşurken, Denetim Kurulu ise Halit Bektaş, Ali Okur ve Yunus Türkoğlu’ndan oluştu.

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, kooperatif üyelerine yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında ise, kendisine ve yönetimine destek veren tüm kooperatif üyelerine minnettar olduklarını söyledi. Ekibiyle birlikte çok çalışacaklarını, kendilerine inanan ve güvenenleri asla mahcup etmeyeceklerini kaydeden Fındıkcı, “Biz laf değil, iş üreteceğiz” diye konuştu.