Düzenlenen veda yemeğine, İl Müdürü Orhan Sarı, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Ticaret Borsa Başkanı Naki Özkubat, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Birol Alanbay, Çorum Veteriner Hekimler odası Başkanı Serdar Doğan ve İl Müdürlüğü personeli katıldı.

Yemekte konuşma yapan İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum tarımına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı arkadaşımıza teşekkür ettiğini belirterek, "Müdürümüz elinden geldiğince gayretli ve başarılı işler çıkardı. Yeni görev yerinde daha faydalı ve kaliteli işler yapacağına inanıyorum. Hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne İl Müdürü olarak atanan Yusuf Şahinbaş ise, veda yemeğine katılan ve Katılmak isteyipte katılamayan bütün arkadaşlara teşekkür etti. Çorumda uzun yıllar boyunca çalışma fırsatı buldum. İl Müdürlüğü ailesinin bir parçası olmaktan, Çorum’da hizmet etmekten memnunum. Tekrar görüşmek dileklerimle herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yemeğe katılan personeller tarafından hediye takdim edilmesiyle yemek sona erdi.