Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 6. Olağan Genel Kurulu, bugün gerçekleştirildi.

TSO Fuar Kompleksi’nde yapılan genel kurul toplantısına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Çorum Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Karaman Tarım ve Orman İl Müdürü hemşehrimiz Yusuf Şahinbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, ÇESOB Başkanı Recep Gür, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Peker, bazı oda başkaları ile çok sayıda kooperatif üyesi ve davetliler katıldı.

Mustafa Lek başkanlığında oluşan divan heyetinin yönettiği genel kurulda gündemde yer alan maddeler görüşülüp, oylanarak kabul edildi.

Birlik Başkanı Yılmaz Kaya, 6 Ağustos’ta Çorum’a gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli’ye hazırladıkları bir dosyayı sunacaklarını bildirdi. Kaya, genel kurula katılanlara teşekkür etti.

Yılmaz Kaya, yeniden birlik başkanlığına seçilirken, kendisini bu göreve layık görüp seçen yetiştiricilerin güvenini boşa çıkarmamak için var gücüyle çalışacağını da dile getirdi.