Yapı Kredi Bankası KSS Şubesi Müdürü Veysel Koçakoğlu, Yapı Kredi Bankası’nın küçük esnafın her zaman yanında olduğunu söyledi.
Koçakoğlu, dün ÇESOB’u ziyaret ederek Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’la bir süre görüştü. Ziyarette Yapı Kredi Bankası’nın sıfır faizli kredisi hakkında bilgi veren Veysel Koçakoğlu, esnafın 24 ay vadeli esnaf kredisini 5 bin TL’ye kadar yüzde sıfır faizle kullanabildiğini söyledi.
Yapı Kredi’den esnaf kredisi kullananların sıfır faiz avantajından yararlandığını ifade eden Koçakoğlu, “Yapı Kredi’den Çam ya da Sedir paketi alanlar için geçerli olan faiz oranları ile 50 bin TL’ye kadar esnaf kredisi kullanmak mümkün. Yapı Kredi’nin esnafa sunduğu son kredi imkanlarıyla 5 bin TL’ye kadar 0 faizle kredi alınabilirken bundan daha yüksek tutarlarda kredi kullanmak isteyenlere de düşük faiz uygulanıyor. Yapı Kredi Bankası’nın esnafa kullandırdığı 15 bin, 25 bin TL, 50 bin TL gibi tutarlardaki kredilerde uygulanan faiz oranı aylık 1.19. Esnaf kredisinin vadesi ise 24 ay. Krediler için 500 TL kredi dosya masrafı alınıyor.
Çam veya Sedir Paketi alarak Yapı Kredi’den 15 bin lira esnaf kredisi kullananlar 24 ay vadede aylık 727 TL taksit ödüyorlar. 25 bin lira kredi çekenlerin yine aynı vadede ödeyecekleri aylık tutar 1.212 TL oluyor. Kampanya kapsamında 50 bin lira esnaf kredisi kullanılması durumunda aylık taksit ödemeleri 24 ay boyunca 2.424 TL olarak gerçekleşiyor” dedi.
Yapı Kredi Bankası KSS Şubesi Müdürü Veysel Koçakoğlu ayrıca, esnafa her zaman güçlü destek sunan Yapı Kredi Bankası’nın esnaf kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenlerin Yapı Kredi şubelerine başvurmalarının yeterli olacağını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, zor günler geçiren küçük esnafa can suyu veren Yapı Kredi Bankası yetkililerine teşekkür etti.
Ziyarette Serenad Müzik Akademi Sahibi Cengiz Ertek de hazır bulundu.